About

Uw betrouwbare partner voor vastgoedbemiddeling, ontwikkeling en advies.

Mijnsteen.eu is hét eerste aanspreekpunt voor vastgoedeigenaren en organisaties die op zoek zijn naar deskundig advies en bemiddeling in ontwikkeling, (ver)huur én (ver)koop van vastgoed. Met een persoonlijk gesprek bieden wij directe reacties en oplossingen aan, voor al uw vastgoedvragen. Waarbij wij uw specifieke behoeften en doelen in overweging nemen.

Mijnsteen.eu richt zich voornamelijk op projecten in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Zwolle. In deze gebieden kunnen wij ons onderscheiden met onze aanwezigheid, ons uitgebreide netwerk en onze diepgaande kennis van de markt. Wij begrijpen dat vastgoed altijd draait om de juiste locatie, het lokale netwerk, jarenlange ervaring en expertise. Al deze elementen zijn nodig om succesvol te zijn. Daarom kunt u vertrouwen op Mijnsteen.eu als uw betrouwbare partner in vastgoedbemiddeling, ontwikkeling en advies.

Onze toewijding ligt bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstelling en het leveren van vastgoed service “Op maat”. 

Mijnsteen drijfveren:

Persoonlijk contact
Stedenbouw
Ruimtelijke ordening
Vastgoed aan – en verkoop
Huur en verhuur kantoorruimte
Transformatie vastgoed
Projectontwikkeling

Met ruim 19 jaar ervaring als initiatiefnemer, projectmanager en coördinator van diverse vastgoedprojecten, hebben we ons recentelijk gericht op het scouten en pre-selecteren van onroerend goed en vastgoed investeringen.

dus:

Wilt u kantoorruimte (ver)huren óf (des)investeren in bouw, ontwikkeling of transformatie; Bel, app of mail dan naar MijnSteen.eu., waar wij ons volledig inzetten en graag advies geven om het beste resultaat voor u te behalen. Uw succes staat voorop.

Ben u geïntereseerd in de folder? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over Jetze Steensma?